Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Astrologisia luentoja ja koulutuksia 

Lokakuu 2016: Kartantulkinta-workshop

aika: la 8.10.2016 klo 12-17
paikka: Avartuva Ihmiskuva ry, Uudenmaankatu 33, Helsinki
järjestäjä: Suomen Astrologinen Seura ry

Osallistumismaksu: 40 € yhdistyksen jäsenet, ei-jäsenet 60 €
Suomen Astrologisen Seuran tilille: Danske Bank FI64 8000170 1000342 

Kuinka tulkita syntymäkarttaa, mihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota, kuinka etsiä kartasta erilaisia teemoja? Alustuksen jälkeen kartantulkintaa ryhmätyönä, jonka jälkeen ryhmätyönä syntyneiden tulkintojen esittelyä ja niiden analysointia. Tule rohkeasti mukaan oppimaan, keskustelemaan ja jakamaan näkemyksiäsi.

Mikäli haluat omaa karttaasi käsiteltävän esimerkkinä lähetäthän omat tietosi ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos.  Voidaksesi osallistua ryhmätyöhön tulee sinun hallita astrologian alkeet.

ENNAKKOILMOITTAUTUMIMNEN
Ennakkoilmoittautuminen 3.11.2016 sas.tapahtuma@gmail.com ja osallistumismaksun suoritus 3.11.2016 mennessä yhdistyksen tilille.  

Tiedustelut: meilitse soile.naskali@ki-shiatsu.fi tai puhelimitse 050 357 4881.

 

Marraskuu 2016: Musta Kuu Lilith – Kuun kääntöpiirillä


aika: ma 28.11.
2016 klo 17
paikka:  Kansalaistoiminnankeskus Matara, 2. krs, Matarankatu 6, Jyväskylä
järjestäjäJyväskylän Paraseura


Astrologiassa syntymäkartan Kuu kertoo hoivan, hyväksynnän ja turvallisuuden tarpeistamme ja niiden tarpeiden toteutumisesta elämässämme. Kuu kertoo suhteesta sisäiseen Äitiimme, naiseuteen, suhteestamme elämän luomisvoimaan ja erityisesti elämämme varhaisten vuorovaikutussuhteiden meitä muokkaavasta vaikutuksesta.

Kuun saapuessa taivaallisella kierrollaan kiertoratansa kaukaisimpaan kohtaan yhä uudestaan ja uudestaan kohtaamme itsessämme Mustan Kuun alueen jonka varjojen syövereihin sukellamme tässä esitelmässä etsiessämme valaistusta ja viisautta tästä ”Kuun kääntöpiiristä”, Musta Kuu Lilithistä astrologisesta viitekehyksestä tarkasteltuna.

Musta Kuu (Lilith) on Kuun kiertoradan laskennallisesti kaukaisin piste (apogeum).  Löydät osoitteesta www.astro.com oman Lilithisi sijainnin lisäämällä Additional objects kohtaan ”h13”.   h13 Osculating Lunar Apogee ("True" Lilith / Black Moon).

 

Hengen ja Tiedon messut 2015: Mistä astrologinen kartta kertoo?

aika: la 10.11.2015 klo 12-12:50
paikka: Hengen ja Tiedon messut, luokka 1P
järjestäjä: Suomen Astrologinen Seura ry

Mitä kaikkea voi nähdä ja löytää astrologiselta kartalta - jos vain osaa tulkita?
Voiko kuoleman nähdä kartalta?
Mitä astrologit pystyvät tai väittävät pystyvänsä tulkitsemaan kartasta?
Millaista astrologiaa eri astrologit harjoittavat?

 

 

Uranus – uhma, uhka vai uudistuminen?

aika: ma 23.3.2015 klo 18
paikka:  Kansalaistoiminnankeskus Matara, 2. krs, Matarankatu 6, Jyväskylä
järjestäjä: Jyväskylän Paraseura

 
Uranuksen symboloivat muutokset tuulet puhaltavat ajassamme kollektiivisesti ja yksilötasolla. Luennolla käsitellään Uranuksen astrologista symboliikkaa, sen toteutumistapoja ajassamme Uranus-Pluton neliön (2012-2015) myllerryksessä ja sen vaikutusta omaan elämäämme. Ota mukaan oma syntymäkarttasi luennolle! Pohdimme myös omaan syntymäkarttaamme koodatun Uranuksen sanomaa ja sen hyödyntämistä rakentavalla tavalla oman itsemme näköisen elämän löytämisessä.
 

Soile Naskali on pääkaupunkiseudulla toimiva hyvinvointialan yrittäjä, Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsen ja Suomen Astrologisen Seuran nykyinen puheenjohtaja. Soilen astrologinen tulkintatapa on narratiivinen, psykologinen ja intuitiivinen ja sen pyrkimyksenä on lisätä itsetuntemusta ja tiedostamista. Hänen ajatuksiaan astrologiasta voit lukea blogista Merkillistä – Pieni Astroblogi  http://pieniastro.blogspot.fi/

 

Kuu & Saturnus minuutemme mittatikkuina

aika: 11.1.2015 klo 12-15
paikka: Päiväkoti Ketunpesä, Leipäläntie 6 Turku
järjestäjä: Turun Seudun Astrologinen Seura

  

Kuinka minäkuvamme syntyy, kehittyy ja kuinka hyödyntää astrologiaa minäkuvamme muutoksissa.Luennolla tarkastellaan Kuun ja Saturnuksen merkitystä minä-kuvamme muodostumisessa. Tarkastelun kohteena Kuun ja Saturnuksen syklit (transiitit ja progressiot) sekä merkkivaihdokset progressioissa.

  

2014

Astrologinen esitelmä:  Kuunvaiheet

aika: su  27.4.2014 klo 17:00-19:00

paikka: Rajatiedon keskus, Uudenmaankatu 33, 00100 Helsinki

järjestäjä: Suomen Astrologinen  Seura ry. 

Luennon aiheena on syntymäkartan auringon ja kuun suhde, kuunvaihe, ja sen vaikutus persoonan ilmentymisessä. Lisäksi lyhyt katsaus progressiivisen kuunvaiheen merkitykseen ihmisenä kasvun ja kehityksen sekä elämän muutosten tulkkina

 

Elämäsi suunnannäyttäjät  astrologisella kartalla

aika: su  22. syyskuu 2013 15:00 – 17:00

paikka: Yliopistonkatu 60 A, Tampere (kartta)

järjestäjä: Tampereen Astrologinen Seura

 
Luennolla käsitellään Auringon ja Kuun keskinäistä suhdetta, kuunvaihetta sekä tärkeimpiä keskipisteitä eli Auringon ja Kuun ynnä Askendentin ja MC:n keskipistettä elämän suunnan osoittajina. Kannattaa ottaa oma kartta mukaan.  Esitelmää suositellaan pidempään astrologiaa harrastaneille. 
 
Tampereen Astrologisen Seuran kotisivut joista löydät lisätietoa tapahtumista.

2012-2013
 

Mitä astrologinen kartta kertoo seksuaalisuudesta

 
Olen luennoinut syksyllä 2012 ja keväällä 2013 Suomen Astrologisessa Seurassa sekä  Tampereen ja Turun Astrologisissa Seurassa aiheesta 'Mitä astrologinen kartta kertoo seksuaalisuudesta'.