Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta (champissage) on intialaisesta Ayuerveda-hoitoperinteestä Narenda Mehtan länsimaihin tuoma hartiaseudun, käsivarsien, niskan, pään ja kasvojen kevyt hoitohieronta, jossa ei käytetä öljyjä (toisin kuin ayurvedassa) eikä sitä varten tarvitse riisuutua.  

Intialainen päähieronta syvärentouttaa hellästi ja nopeasti. Käsittely aloitetaan hartiaseudusta, josta edetään olkavarsiin ja niskaa ja päähän, korviin ja kasvoihinin.

Se vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella.

Tässä "pikastressinpoistossa"
 vuorotellaan tehokkaita ja nopeatempoisia liikkeitä sekä rauhoittavia ja pehmeitä otteita: taputellaan, sivellään, tärisytetään, naputellaa , rummutetaan, hellästi tukistetaan ja harotaan hiuksia. Pään alueen otteina käytetään mm. ”tuulilasinpyyhkijää”ja ”sadepisaroita”..

 Intialainen päähieronta auttaa erityisesti unettomuuteen, levottomuuteen, jännittyneisyyteen, lievään tai keskivaikeaan pään ja niska-alueen lihaskireyteen, ahdistuneisuuteen, keskittymisvaikeuksiin, hiusten kasvuun ja migreeniin.
 
Hoitoja saa 35 ja 60 min pituisina - ja sarjahoitoina edullisempaan hintaan!