Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkaiden kokemuksia 

 

Raskauden aikainen shiatsu eli mammashiatsu

http://www.mutsiavautuu.com/2014/07/raskauden-aikainen-shiatsu-eli.html

(15.4.2014)

Kun ajattelenkin shiatsuhoitokertoja, tuntuu kuin kroppani herkistyisi ja iho kihmelöi kuin vastarakastuneella. Tätä tahdon lisää!...

Olinkin vähän epävarma, voiko hoitoon tulla, kun mikään paikka ei brakaa tai kolota. Soile nauroi, että kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvassa shiatsussa onkin tarkoituksena varmistaa, ettei lopulta maata kipeinä vuoteessa. Vaikka pianokin soi kauniisti, soi se vielä kauniimmin virityksen jälkeen….

 

Shiatsuhoitojen jälkeen olo on levännyt ja pirteä. Saan oikeasti tehtyä töitä, kun yleensä olen kaikenlaisten hoitojen ­ – oli se sitten urheiluhierojan tai suuhygienistin tekemää – jälkeen loppupäivän ihan pihalla. Ja vaikka syy voi olla missä vain, kivuliaat supistukset pysyvät shiatsun jälkeen viikon ajan poissa. Toinen hoitokerta on aivan yhtä jumalaisen ihana, mitä nyt sillä kertaa kyytiä saa myös kipeytynyt alaselkä.”

  

Shiatsu vol2.

 http://kahdestakolmeksi.blogspot.fi/2013/08/shiatsu-vol2.html

(29.8.2013)

Juttelimme hoitajan kanssa hoidon jälkeen, että jalkojen turvotuksetkin ovat hävinneet sitten viime hoidon…

Minun kokemukseni on seuraava:
Inhoan sivelyhoitoja, koska minun kroppaani pelkkä silittely ei tepsi millään tavalla. Jokainen hoito tehdään kuitenkin yksilöllisesti, asiakasta ja hänen tarpeitaan kuunnellen. Osassa hoitopisteitä käytiin aika lähellä kipupistettä. Mutta kun kipua kestää sekunnin-kaksi, sen jälkeen se tuntui autuaalta. Kun nousin futonilta, veri oikein kohisi kropassa ja tunsin taas uudistuneeni. Yleensä hoidon aikana puhutaan mahdollisimman vähän, mutta tässäkin hoitaja menee asiakkaan mukaan. Edelliskerralla palpatin kuin papupata. Nyt, kun maltoin pitää suuni kiinni, hoito vaikutti entistäkin voimakkaammalta ja kokonaisvaltaisemmalta.

Eli siis suosittelen lämpimästi edelleen: KI-shiatsu.”


Uusi ihminen

http://kahdestakolmeksi.blogspot.fi/2013/08/uusi-ihminen.html

(25.8.2013)

”Hoito teki vaivaiselle kropalle ja pääkopalle todella hyvää. En edes muista, milloin olisi viimeksi ollut näin rentoutunut ja hyvinvoiva olo….Oikein tunsin, miten veri kohisi koko kropassani hoidon jäljiltä ja mieskin kysyi perjantaina töistä tullessaan "kuka on vaihtanut noita-akan tilalle oman vaimoni?". Menen ensi viikolla uudestaan. Voin kyllä lämpimästi suositella kenelle tahansa.

Minä en hyödy ko. hoidon mainostamisesta mitään. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä saa sanoillani alennusta hinnoista. Tahdon vain hehkuttaa muillekin sitä olotilaa, jonka hoidosta sain.”

 

Äidin syleilyssä eli raskausajan mammashiatsussa

http://blogit.kaksplus.fi/lapsellista/aidin-syleilyssa-eli-mammashiatsussa/

(15.10.2014)

 

SHIATSUA!

 

http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2013/03/21/shiatsua/

 (21.3.2013)

Rauhoittuminen ja selän hoito sen sijaan teki todella hyvää heti. Odotan innolla seuraavaa shiatsu-hoitokertaa, minkä jälkeen olen taas astetta viisaampi näissä kehonhoidollisissa asioissa.”

 

Räsynukkena shiatsussa

http://loimaannorppa.blogspot.fi/2011/03/rasynukkena-shiatsussa.html

(15.3.2011)

Varasin ajan Ki-Shiatsusta ja kävin siellä eilen. Kokemus oli positiivinen ja miellyttävä. Siis sen lisäksi, että se oli hyödyllinen ja hyödyllisyyden havainnoin uskomattomina jumikohtina erityisesti alaselässä ja rintarangassa. Aivan uusi kokemus oli "roikkuminen toisen käden varassa kun hoitaja venytti sitä". Ajatus kehonhuollosta kirkastui mielessäni hetkessä. On aivan turha päästää itseään liian huonoon kuntoon tai totuttautua vajaisiin liikeratoihin. Katsoimme nimittäin toisen olkapääni liikkuvuutta, joka oli samaa luokkaa kasikymppisten kanssa..Eeeh.. Soile Naskalille myös pisteet hyvästä hoidosta ja täysin järkevistä ohjeista. ”

 

Päänhieronnalla parempaa unta

(syyskuu 2010)

http://ki-shiatsu.fi/data/documents/kotilaakari_9_2010_iph.pdf